Openwater zwem clinic’s

Stichting OWZ Merwedekanaal zal ook in 2018 Openwater zwem clinic’s organiseren in samenwerking met zwemvereniging H2O, Gemeente Vianen, Sportservice Vianen in zwembad Helsdingen

 

Na het succes in 2017, zal Stichting OWZ Merwedekanaal ook in 2018 een aantal clinics organiseren als voorbereiding op het openwaterzwemevenement wat op zaterdag 7 juli plaats zal vinden in Vianen.

Iedereen in Vianen en omgeving  die interesse heeft in (openwater) zwemmen kan op 4, 11 of 18 juni 2018 deelnemen aan de clinics die onder begeleiding van de trainers en zwemmers Zwemvereniging H2O zal worden georganiseerd.

Deze clinics zullen worden gehouden in zwembad Helsdingen. U krijgt instructies die het mogelijk maken om mee te doen aan ons openwater zwemevenement op zaterdag 7 juli 2018 aanstaande. Er zullen dan verschillende afstanden zijn waar u aan mee kunt doen als recreant,  250, 500 en 1000 meter.

 

Wij steunen dit jaar de Ronald McDonald huizen en zullen dit doen door geld hiervoor in te zamelen, daarom vragen wij voor deelname aan de clinics een kleine bijdrage van € 2,00 per dag, er zijn 3 avonden zoals hierboven aangegeven.

Dit bedrag zal volledig naar de Ronald McDonald huizen gaan en wij hopen hierdoor samen met u een steentje bij te dragen, zodat de bijna 6500 gezinnen op jaarbasis in de buurt van hun zieke kind kunnen zijn.

Door te zwemmen en geld in te zamelen houd je de Ronald McDonald Huizen up and running. Daarmee zorg je ervoor dat de gezinnen die jaarlijks in de Ronald McDonald Huizen verblijven dicht bij hun zieke kind in het ziekenhuis kunnen zijn. Voor die kus, knuffel en o zo belangrijke nachtzoen. Je houdt ook de drie vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds up and running: drie locaties in Nederland waar gezinnen met een zorginstensief kind even zorgeloos samen kunnen zijn. Want: home is where the heart is.

 Heeft u zin om mee te zwemmen en zo kennis te maken met het afstand zwemmen, mail ons dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U zult na de aanmelding verder worden geïnformeerd over de tijden etc.