Welkom

Wat een vreemd jaar is 2020.

Heel veel bedrijven hebben het moeilijk en evenementen kunnen niet plaats vinden.

Zo konden wij van Stichting OWZ Merwedekanaal deze zomer ook niet ons 11de openwaterzwemevenement plaats laten vinden.

 

In tegenstelling tot de drukke en hectische periode die we dan normaal hebben, hadden we nu heel veel vrije tijd en konden we andere dingen doen.

Dit heeft een aantal vrijwilligers van ons tot nadenken gezet en die hebben uiteindelijk de keuze gemaakt om te stoppen bij Stichting OWZ Merwedekanaal.

 

Daarnaast dienen we ook noodgedwongen andere zaken aan te passen in onze organisatie en dit zou zo goed als zeker een extra financiële druk met zich mee gaan brengen.

 

Door het vertrek van een aantal vrijwilligers en de verwachting dat we door de moeilijke periode waar we al bijna het hele jaar in zitten minder partners zullen vinden die ons zouden willen steunen, hebben 

wij helaas de keuze moeten maken om te stoppen met de organisatie van het openwaterzwemevenement in Vianen. Dit betekent dat onze 10e editie in 2019 ook onze laatste geweest.

 

Wij willen u bedanken voor de steun die u ons evenement heeft gegeven. Mede hierdoor hebben wij met heel veel plezier een mooi en succesvol evenement in Vianen mogen organiseren.

 

 
OWW MW