Sponsors

Sponsor Stichting OWZM gratis

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiƫle bijdrage leveren aan Stichting OWZM, zonder dat het u een cent extra kost!

Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en Stichting OWZM ontvangt geld in de clubkas.

Via de categorieƫn links in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Stichting OWZM. En nogmaals, het kost u niets extra!

 

Wilt u Stichting OWZM ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de website van Stichting OWZM. Voor u een kleine moeite, voor Stichting OWZM directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle deelnemers dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Stichting OWZM een warm hart toedragen.

 

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Stichting OWZM. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Stichting OWZM hier direct van!

Klik hier om naar de winkels te gaan

OWW MW